facebook
АВТОСАЛОН SUZUKI «ВІДІ ГРАНД» НА КІЛЬЦЕВІЙ м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60 +38 (044) 503-33-06
{{ slide.title }}
{{ slide.subTitle }}

від {{ slide.car | price }} грн

{{ slides[0].title }}
{{ slides[0].subTitle }}

від {{slides[0].car | price }} грн

{{ slides[0].btn }} {{ slides[0].btnSecTitle }}

Сузукі на Кільцевій
Київ, вул. Велика Кільцева, 60 прокласти маршрут
Відділ продажу +38 044 503 33 06 sales.grand@suzuki-vidi.com

Пн – Сб:09:00-20:00

Нд: 09:00-18:00

Відділ сервісу +38 044 224 77 00 service.grand@suzuki-vidi.com

Пн – Сб:08:00-20:00

Нд:09:00-18:00


Suzuki

Японська машинобудівна корпорація Suzuki Motor Corporation або Suzuki (Сузукі) - всесвітньо відомий виробник автомобілів, мотоциклів та квадроциклів, двигунів для човнів та катерів. Історія бренду почалася в 1909 році, коли Мічіо Судзукі заснував фабрику з випуску ткацьких верстатів. Виробництво легкових автомобілів було розпочато в 1937 році, перший велосипед з мотором був побудований в 1952 році, поклавши початок одній з найвідоміших марок мотоциклів.

З моменту заснування і до сьогоднішнього дня автомобілі й мотоцикли Suzuki стали синонімом оригінальних технічних рішень, інновацій та нестримного руху вперед. Компанія виробляє легкові авто різних класів, в кожному з яких моделі Сузукі займають окреме гідне місце. Любителі мотоспорту можуть купити мотоцикл Suzuki будь-якого функціонального призначення.

Штаб-квартира корпорації Suzuki Motor Corp. знаходиться в м Хамамацу, префектура Сідзуока (Японія). Виробничі потужності розташовані в декількох інших японських містах, а також в 17-ти країнах світу в Європі, Азії, Північній та Південній Америці.

Гасло Suzuki «Way of Life!» - "Стиль життя!" - якнайкраще засвідчує прагнення компанії рухатися вперед до намічених цілей, незважаючи на перешкоди та кордони.

Suzuki в Україні

Корпорація Suzuki представлена на українському ринку більше 20-ти років. Купити автомобіль або мотоцикл Сузукі в Україні можна в розвиненій дилерській мережі японської корпорації, яка працює відповідно до глобальних стандартів бренду. Авторизовані представники японського виробника присутні в більшості обласних центрів та у великих містах, а купити Сузукі в Києві можна відразу у двох дилерських центрах.

Представники Suzuki Motor Corp. в Україні сповідують ключові цінності бренду: прозорість та відкритість, увагу до деталей та практичність, приязність, комунікабельність та прагнення дивувати клієнтів, надаючи їм можливість зануритися в дивовижну атмосферу світу Suzuki, наповнену натхненням і прагненням долати перешкоди.

Незалежно від того, де знаходиться власник автомобіля Suzuki, в Києві, Львові, Дніпрі, Одесі чи у найвіддаленішому населеному пункті України, він відчуває себе частиною всесвітньої родини Сузукі, постійно відчуваючи підтримку в будь-якій дорожній ситуації.

Офіційний дилер Suzuki

Компанія Сузукі ВІДІ Гранд (м. Київ) - офіційний дилер корпорації Suzuki Motor Corp. в Україні. Дилерський центр Сузукі на Кільцевій представляє японського виробника з 2016 року й за цей час перетворився на найбільшого авторизованого представника Suzuki в Києві та Київській області.

Робота компанії Сузукі ВІДІ Гранд повністю відповідає глобальним вимогам Suzuki в області якості, роботи з клієнтами, технічного обслуговування автомобілів. Співробітники компанії постійно підвищують свою кваліфікацію, в тому числі під керівництвом представників заводу-виробника, готові надати допомогу й підтримку клієнтам дилерського центру Сузукі на Кільцевій на всіх етапах співпраці, починаючи зі знайомства зі світом Suzuki й закінчуючи післягарантійним обслуговуванням та придбанням нової моделі авто або мотоцикла Сузукі.

Компанія Сузукі ВІДІ Гранд є частиною групи компаній ВІДІ АвтоСіті, використовуючи у своїй повсякденній діяльності досвід роботи 17-ти автомобільних дилерських центрів, розташованих в Києві та Одесі.

Автосалон Сузукі в Києві

Автосалон Сузукі на Кільцевій у місті Києві - сучасний комплекс з продажу та обслуговування автомобілів та мотоциклів Suzuki, що надає відвідувачам послуги повного циклу. Тут можна не тільки купити автомобіль або мотоцикл Suzuki, а й оформити придбання транспортного засобу в кредит або на умовах лізингу, укласти договір страхування, обміняти авто з пробігом на нову модель Suzuki за програмою Trade-in.

Автосалон Сузукі ВІДІ Гранд побудований за принципом 3S, коли в спільному просторі розташовані шоу-рум, клієнтська й сервісна зона. Тут можна ознайомитися з модельним рядом автомобілів та мотоциклів Suzuki, офіційно представлених в Україні, отримати вичерпну інформацію про особливості кожної моделі, провести тест-драйв та купити обрану модель Сузукі на вигідних умовах. Клієнтська зона надає відвідувачам салону всі умови для відпочинку й роботи, в тому числі ароматну каву та доступ до Wi-Fi. Для самих маленьких гостей Сузукі на Кільцевій створено дитячий розважальний центр.

Сервісна зона здатна обслуговувати більше 25-ти автомобілів одночасно, а кваліфікований персонал та новітнє обладнання дають можливість виконувати ремонтні роботи будь-якої складності.

Де купити Сузукі в Україні

Купити автомобіль або мотоцикл Сузукі можна в офіційного дилера Suzuki Motor Corp. в Україні компанії Сузукі ВІДІ Гранд. Відвідати дилерський центр можна за адресою: м. Київ, с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 60а. Детальну інформацію про модельний ряд Suzuki, умови придбання автомобілів та мотоциклів можна отримати за телефоном +38 (044) 503-33-06.

детальніше