АВТОСАЛОН SUZUKI «ВІДІ ГРАНД» НА КІЛЬЦЕВІЙ м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60 +38 (044) 503-33-06
Реєстрація нового автомобіля в автосалоні Suzuki на Кільцевій

Реєстрація нового автомобіля в автосалоні Suzuki на Кільцевій

28.03.2024

Офіційний дилер Suzuki в Україні, автосалон Сузукі на Кільцевій (ТОВ «ВІДІ Гранд») надає своїм клієнтам нову послугу - реєстрацію придбаного автомобіля безпосередньо в автосалоні дилерського центру, розташованого за адресою: м Київ, вул. Велика Кільцева, 60. Головний сервісний центр МВС України підтверджує законність такої форми реєстрації, відзначаючи, що процедура обліку нового авто в автосалоні дозволить спростити й прискорити її отримання автовласниками, а також вивільнить потужності сервісних центрів МВС України для надання послуг, для яких необхідний візит до відділень ГСЦ МВС України.

Дилерський центр Сузукі на Кільцевій входить до групи компаній VIDI, яка стала першим великим автомобільним дилером (15 автомобільних та 2 мотоциклетних бренди), які надають послуги з реєстрації автомобілів в автосалонах. Вперше автовласник отримав номерні знаки та свідоцтво про державну реєстрацію транспортного засобу в одному з дилерських центрів VIDI Автосіті 6-го квітня 2021 року.

Керівництво групи компаній VIDI висловило подяку, що саме дилерські центри VIDI отримали право першими надавати послуги реєстрації нових автомобілів у власних автосалонах, підкресливши, що такий підхід дасть можливість поліпшити обслуговування громадян, а також звільнити державний бюджет від витрат, пов'язаних з постановкою транспортних засобів на облік.

Група VIDI заснована громадянами України, братами Віталієм та Олегом Джуринськими. Підприємства представляють 15 автомобільних та 2 мотоциклетних бренди, за 2020 рік було сплачено 311 100 000 грн податків та зборів, середня заробітна плата співробітників групи становить близько 29 тис. грн.

Придбати автомобіль Suzuki та оформити його реєстрацію можна в дилерському центрі Сузукі на Кільцевій за адресою: вул. Велика Кільцева, 60. Також додаткову інформацію можна отримати за телефоном +38 (044) 503-33-06.