АВТОСАЛОН SUZUKI «ВІДІ ГРАНД» НА КІЛЬЦЕВІЙ м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60 +38 (044) 503-33-06
Старт продажів ультракомпактного гібридного кроссовера SUZUKI IGNIS в Україні

Старт продажів ультракомпактного гібридного кроссовера SUZUKI IGNIS в Україні

28.03.2024

В кінці серпня в дилерському центрі Сузукі на Кільцевій стартували продажі нового автомобіля виробництва японської корпорації Suzuki. Офіційний дилер представив ультракомпактний гібридний кросовер Suzuki Ignis, який об'єднав в собі риси міського хетчбека класу SUV, підвищену прохідність, маневровість та низьку витрату пального.

Новий Suzuki Ignis озброєний модернізованим 4-циліндровим бензиновим двигуном DUALJET 1.2, який забезпечує хорошу продуктивність, відмінну реакцію на дії водія й надзвичайну економічність. Завдяки системі регулювання фаз газорозподілу, оливовій помпі зі змінною продуктивністю та електричним форсункам, що охолоджують поршневу систему, при об’ємі 1,2 л силовий агрегат має потужність 83 к.с. Справжнім технологічним проривом стало використання «м'якої» гібридної технології SHVS, яка ще більше поліпшила ходові якості моделі й підвищила його економічність. Витрата палива Suzuki Ignis коливається від 3,9 до 4.3 л /100 км шляху в залежності від режиму їзди. За допомогою інтегрованого стартер-генератора ISG авто перетворює надлишки кінетичної енергії в електричну, накопичуючи її в додатковій літій-іонній батареї великої потужності. Коли машина починає рух або їй потрібне збільшення потужності для підтримки крутного моменту при розгоні, стартер-двигун виконує функцію електричного силового агрегату та використовує запаси електроенергії. Робота гібридної установки регулюється автоматичними алгоритмами, літій-іонна акумуляторна батарея не потребує підзарядки.

Офіційний дилер Suzuki компанія Сузукі на Кільцевій пропонує придбати Suzuki Ignis з передньопривідною механічною або автоматичною безступеневою трансмісією. Побудований на новій платформі, автомобіль має кліренс 180 мм та міцну ходову частину, демонструючи відмінну прохідність. Незважаючи на компактні габаритні розміри 1605*3700*1660/1690 мм, в просторому салоні з комфортом розташовуються водій та 4 пасажири, а об’єм вантажу, що перевозиться (до 1101) л, дійсно вражає. Якісні матеріали оздоблення, сидіння з регулюваннями, система мікроклімату, безліч продуманих деталей інтер'єру дають можливість зручно та без втоми долати будь-які відстані.

За насиченістю інноваційними технологіями Suzuki Ignis не поступається автомобілям вищого класу. Надкомпактний кросовер оснащено системами допомоги водієві та безпечної їзди, здатний реагувати на рухомі й нерухомі перешкоди, знаки та дорожню розмітку. У поєднанні із засобами пасивної безпеки вони роблять водіння безпечним та комфортним.

Магнітола, роз'єми USB, AUX, підключення мобільного пристрою за допомогою Blootooth і система гучного зв'язку під час руху, широкий електропакет вигідно відрізняють Suzuki Ignis від однокласників.

Автомобіль привертає увагу сучасними аеродинамічними формами. Оригінальна решітка радіатора з масивним фірмовим знаком, LED-фари з інтегрованими ходовим вогнями, захисні елементи надають моделі впізнаваного та стильного вигляду. В автосалоні Сузукі на Кільцевій можна вибрати один з численних варіантів забарвлення кузова та доповнити комплектацію авто фірмовими аксесуарами.

Офіційний дилер Сузукі на Кільцевій пропонує Suzuki Ignis в трьох комплектаціях: GL 2WD 5МТ і GL 2WD CVT, а також топову GLX 2WD CVT. Ціна моделі починається від 439 000 грн. Дилерський центр підтримує гарантійні зобов'язання Suzuki в повному обсязі.