АВТОСАЛОН SUZUKI «ВІДІ ГРАНД» НА КІЛЬЦЕВІЙ м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60 +38 (044) 503-33-06
Suzuki представляє світову новинку S-CROSS

Suzuki представляє світову новинку S-CROSS

29.03.2024

Компанія Suzuki провела світову прем’єру повністю нового повнопривідного кросовера S-CROSS. Новий автомобіль став довершеним поєднанням динамічного спортивного стилю разом з абсолютним комфортом для міста.

S-CROSS – це новітня та найсучасніша модель серед повнопривідних кросоверів корпорації Сузукі, лінійку яких компанія створює вже більше 50 років.

Як описав його головний інженер Сігеру Аояма на презентації світові: «Це автомобіль, який втілює сміливість, універсальність та витонченість. Повністю новий кросовер S-CROSS подарує вам всі три враження на найвищому рівні».

Новий S-CROSS будуть виготовляти в Угорщині на заводі Magyar Suzuki та планується продаж в країни Азії, Океанії, Латинської Америки. Старт продажу в Європу починається з кінця 2021 року.

Україна зустрічатиме абсолютно новий кросовер від Suzuki навесні 2022 року, саме тоді відбудеться презентація. Технічні характеристики та комплектація будуть відмінні від європейських та плануватимуться під українські дороги.

Автомобіль має смілий, брутальний дизайн. Новий кросовер отримав масивну решітку в кольорі «рояльний лак», яскраві загострені передні фари LED-фари, оснащені трьома відокремленими ультра ефективними світлодіодами, передні та задні колісні арки у формі квадрату зі срібними вставками. Всі нововведення екстер’єру надають абсолютно новому S Cross сильного та динамічного характеру справжнього позашляховика.

З огляду технологій управління новим кросовером S-CROSS буде легким та ефективним. Автомобіль отримав турбодвигун BOOSTERJET об’ємом 1,4 літри з прямим впорскуванням та систему керування крутним моментом, завдяки чому він став набагато потужнішим. Система повного приводу ALLGRIP SELECT 4x4 забезпечить високу маневреність на складних ділянках доріг, інтегрований в нову мультимедійну систему 9 ти дюймовий кольоровий дисплей тач-скрін полегшить доступ до головних функцій авто, а ультрасучасні системи активної та пасивної безпеки створені для комфортного та впевненого керування новим кросовером.

Міцний характер нового S-CROSS підкреслений тривимірним дизайном інтер’єру. Салон просторий, ергономічний, де з легкістю та комфортом зможуть перебувати 5 людей. Велике вантажне відділення об’ємом у 430 літрів дозволить розмістити всі необхідні речі для будь-яких потреб - сімейних активностей чи ділових подорожей.