АВТОСАЛОН SUZUKI «ВІДІ ГРАНД» НА КІЛЬЦЕВІЙ м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60 +38 (044) 503-33-06
Відбулася презентація «ШВИДКА»-2020

Відбулася презентація «ШВИДКА»-2020

20.04.2024

Cьогодні відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила свою доробку: автомобіль, що має слугувати передусім для доправлення медичних працівників до хворих, які потребують регулярного надання медичної допомоги за місцем проживання – медична автівка на базі Suzuki SX4.

«Ми хочемо продемонструвати суспільству та професійній громаді, що готові відповісти на виклики сьогодення, готові постачати спеціальні та спеціалізовані автомобілі з урахуванням того, що потреба до їх якості, до їх можливостей зростає з кожним днем» - відмітив у своєму вступному слові Глава Наглядової ради VIDI Віталій Джуринський.

ViDI представив свої напрацювання і у частині автомобіля з таким призначенням – доправити медичних працівників до хворих, які потребують постійного догляду на дому. Це медичний автомобіль на базі Suzuki SX4. Представляючи цей автомобіль, керівник підрозділу з корпоративних продажів Олег Луцюк відзначив, що ця автівка легко впорається зі своїм завданням в умовах помірного бездоріжжя та доріг у сільській місцевості за будь-якої погоди, адже її оснащено системою повного приводу, яка довела свою надійність роками експлуатації. І при усіх цих перевагах автомобіль має конкурентну ціну у порівнянні з повнопривідними аналогами.

ДОВІДКОВО. Виробник спеціальної та спеціалізованої техніки «ВіДі Юнікомерс» входить до складу групи VIDI Віталія та Олега Джуринських. Група VIDI - лідер роздрібного автомобільного ринку України, працює на ринку вже 26 років. Підприємства VIDI представляють у якості офіційних дилерів 15 автомобільних брендів зі світовим іменем, частка автомобільного ринку VIDI за результатами 8-ми міс. 2020 року біля 6,3% - по України і близько 14,8% - по Києва і області. На підприємствах VIDI працює близько 1000 співробітників.

Група веде свій бізнес відкрито і прозоро: обидва її кінцевих бенефіціари зареєстровані і живуть в Україні, бізнес працює на українському капіталі. У минулому році до бюджетів усіх рівнів групою сплачено близько 253 млн. грн. податків і зборів (близько 5% від її обороту), рівень середньої заробітної плати на підприємствах групи становить 26,4 тис. грн.